Molnár Gusztáv külföldön kezd új életet - ifaktor
Molnár Gusztáv és párja a Nyerő Párosban
Követőitől kér segítséget az újrakezdéshez.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Gusztáv felesése, Fazekas Vivien az Instagramon jelentette válását. Akkor a színészt a Blikk kereste meg az üggyel kapcsolatban, aki a laptól hallott először felesége szándékairól.

Gusztávról több dolgot is elárult Vivien, köztük, hogy a férfi állítólag saját halálhírével ijesztgette őt, hogy felkeltse felesége figyelmét, továbbá idegen nőkkel is szexchatelt. Viviennek pedig elege lett a megaláztatásokból és úgy döntött, véget vett boldogtalan házasságának.

Gusztáv nemrég egy Facebook-bejegyzésben nyugtatta meg aggódó rajongóit és a színész elárulta, hogy külföldön kezd új életet. Németországba szeretne költözni, de azt hogy pontosan hova és, hogy mivel szeretne foglalkozni még nem árulta el. Egyelőre követőitől kér segítséget az elinduláshoz.

,,Kedves követőim. Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat. Nem szeretnék örökre elmenni. Szeretnék valami munkát találni, abban kérem a segítségeteket, hogy esetleg van-e valakinek valamilyen tippje, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítségeket. Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni hogy én is az vagyok. Dolgozom rajta. Szép napot mindenkinek.”

-írta Gusztáv a Facebook-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!