Molnár Gusztáv a felesége szeme láttára szexchatelt nőkkel - ifaktor
Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivi.

Viviennek elege lett a megaláztatásokból és végleg lezárta házasságát Gusztávval.


Amikor Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien a Nyerő Párosban szerepeltek még senki sem gondolta volna, hogy súlyos problémákkal küzdenek a magánéletben. A műsor után nem sokkal Gusztáv karrierje romokba dőlt. A férfi alkoholproblémái mellett bipoláris depresszióval is küzd, ami miatt elvonóra ment. Egy hónap után azonban otthagyta a kezelést, hogy egy másik intézménybe költözzön be.

Viviennel több mint három hónapja költöztek külön, de akkor még a házasságukért folytatott harcot nem adták fel.

Sok a munkám így az előző elvonón is csak hétvégente látogattam. Most egy hétig Szlovákiában lesz a családjánál. Nem találkozunk, de természetesen ha a másik elvonón szüksége lesz valamire, igyekszem majd segíteni neki. Nincs egyszerű helyzetben, hisz nincs munkája, költségei azonban vannak, én pedig túlságosan lelkiismeretes vagyok ahhoz, hogy csak úgy a sorsára hagyjam, ezért támogatom anyagilag. Minden segítséget megadok, ami a gyógyulásához szükséges, ám ezt egyedül kell elérnie, ezt a lépést csak ő teheti meg.

– mesélte korábban Vivien.

Nemrég azonban a fiatal nő egy Instagram-bejegyzésben közölte a követőivel, hogy Gusztávval való házasságának végleg vége. Viviennek elege lett a sok megaláztatásból, amit az utóbbi időben kapott.

Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni.

– fakadt ki Vivien, akit nem csak férje halálának álhíre borított ki annyira, hogy véget vessen a kapcsolatnak.

Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el.

-nyilatkozta Vivien a Blikknek.

A Blikk ezután felkereste a színészt az üggyel kapcsolatban, aki a napilaptól tudta meg, hogy vége van a házasságának.

Ez most meglepett... Nem láttam, amit Vivi kiírt és nem is beszéltem most vele

– reagált megdöbbenve a színész.


Ne hagyd ki!