Egy nőnek öltözött férfi, összetortázta a Mona Lisát - ifaktor
Mona Lisa festmény

A Franciaországban található, eredeti Mona Lisa festményt, naponta több tízezren látogatják meg, így nem csoda, hogy néha furcsa dolgok történnek a kép körül.


Vasárnap délután egy rendkívül furcsa esetnek lehettek szemtanúi azok, akik a Párizsban található Louvre Múzeumban jártak. Ugyanis egy idős nőnek öltözött férfi úgy döntött, hogy egy tortával kipingálja a világhírű festményt, a Mona Lisát.

A szemtanúk elmondása szerint egy fiatal férfi nőnek öltözve, kiugrott a tolókocsijából és egy tortát vágott a festménynek. Leonardo da Vinci festményének, a golyóálló üvegnek hála nem lett baja. Amikor pedig az akciót befejezte, rózsaszirmokat szórt a férfi a földre, mielőtt jöttek volna a biztonságiak.

Miközben az épületből kivezették azt kiabálta, hogy vannak emberek, akik el akarják pusztítani a földet és hogy mindenképp így gondoljanak arra a jelenségre is, mint ahogy a torta díszeleg a képen. Az üveget később megtakarították a múzeum dolgozói, így az esetből szinte nem maradt már fenn semmi, csupán egy videó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!