Most tiéd is lehet a ’Démonok között’ filmben szereplő ház - ifaktor

Eladásra kínálják a nagy sikerű film, a 'Démonok között' sztoriján alapuló házat. Most egy ingatlanos cégen keresztül hozzá is juthatsz, ha van rá elég 1 millió dollárod.


Eladásra kínálják azt a Rhode Island-i házat, ami a 'Démonok között' című film alapját képezte. Ahhoz, hogy ehhez az ingatlanhoz hozzájuss, nem kevesebb mint 365 millió forintnak megfelelő dollárt kell kipengetned.

Ez a ház nem csak a filmben, de a valóságban is produkál érdekes jelenségeket. Természetesen a mozivászonra készült produkcióban felélénkítik és sokszor hozzátesznek dolgokat, azonban a jelenlegi tulajdonosok szerint tagadhatatlan, hogy van itt valami. Többször hallottak már hangokat, lépteket vagy önmaguktól nyitódó, csukódó ajtókat, ami azért elég rémisztő.

A házaspár aki az ingatlant birtokolja, mostanra már nem ott lakik. Megnyitották a turisták és szelleműzők számára a házat, így gyakorta tartanak ott túrákat és idegenvezetést. Elmondásuk alapján, szívesen megszabadulnának már a háztól, mert a film mellett a valóságban is tapasztalhatók érdekes dolgok, amik sokszor a frászt hozták rájuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Ryan Reynolds visszavonul a színészi pályáról

Ryan Reynolds nemrég fejezte be legújabb filmjének forgatását, amely nagyon kimerítette. Így a színész egy kis ideig pihenni szeretne, ezért határozatlan ideig nem vállal szakmai felkérést.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!