Brutálisan jó filmek érkeznek hamarosan a mozikba - ifaktor
Morbius
Márciusban és áprilisban is több várva várt mozifilmet láthatnak a rajongók a magyarországi filmszínházakban.

A koronavírus-pandémia lecsengőben, így újra kezd megához térni a filmipar. Legutóbb a Pókember legújabb felvonása ütött nagyot a hazai (és persze a világban is) mozikban.

Alább megtekinthetitek, hogy mely blockbustereket (nagy költségvetésű film – a szerk.) várhatjuk izgatottan a következő két hónapban.

Morbius

Egy igazi sötét Marvel karaktert mutat be a Sony az áprilisban debütáló moziban, amelyben több jel arra utal, hogy Venommal és Pókemberrel egy univerzumban szerepelhet Morbius.

Sonic, a sündisznó 2

Jim Carrey visszatér Dr. Robotnyik szerepéhez, amelyben brillírozott az utóbbi időben némileg visszavonuló, gumiarcú színész.

Legendás állatok: Dumbledore titkai

Johnny Depp ugyan távozott a franchise-ból, de alighanem Dumbledore nevének hála eddig ez tűnik a legizgalmasabb filmnek a Harry Potter-univerzum legutóbbi két Legendás állatok moziját megelőzve.

Doctor Strange az Őrület Multiverzumában

A legújabb Pókember után ez lesz a következő Marvel-film és a hírek szerint ismét nagy dobásra készül a stúdió. Több hírforrás szerint is igazi hollywoodi sztárok felbukkanására is lehet számítani – többek között Tom Cruise-éra is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!