Ilyen volt az MTV Ema a magyar sztárok szemszögéből - ifaktor
Istenes Bence és Maluma az MTV Ema-n.
Az idén – története során először – került megrendezésre Budapesten az MTV European Music Awards (MTV Ema) gála, amely ráadásul a 25. ilyen gálaest volt.


Budapestre rengeteg világsztár érkezett, így nem csoda, hogy a magyar celebvilág is megmozdult. Alábbi képest összeállításunkban láthatjátok, hogy ki, kivel és hogyan jelent az eseményen.

Istenes Bence

Budapesten olyan sztárok léptek fel, mint Ed Sheeran, Rita Ora, a Måneskin együttes vagy épp Maluma. Utóbbival Istenes Bencének sikerült lőnie egy szelfit, méghozzá rá jellemzően egy kis humorral fűszerezve.

"Haverommal az MTV EMA gálán 😎😎😎"

Sárközi Ákos

Azok biztosan látták Sheerant, akik péntek este Sárközi Ákos éttermében vacsoráztak. Az énekesnek ugyanis az A Konyhafőnökből is ismert séf készítette az ételét, ami után természetesen közös fotó is készült.

Az est legnagyobb nyertese egyébként egyértelműen az angol volt, aki egyszerre vihette haza a legjobb előadónak, valamint a legjobb dalnak járó díjakat, a Bad Habits című slágerének köszönhetően.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

L.L. Junior

L.L. Junior illusztris társasággal fotózkodott a gálán. Király Viktor és Virág Anita illetve Herceg és Herceg-Pál Bianka társaságában, de Kinga nélkül látható a képen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!