Mucsi Zoltánt gépre kötötték, kénytelen volt igazat mondani - ifaktor
Mucsi Zoltán egy kapával a kezében fekete pólóban guggol

Muszáj volt, hogy a legérdekesebb kérdésekre is őszintén válaszoljon Mucsi Zoltán, hiszen egy poligráf jelezte, mikor mond igazat, vagy hazudik.


A Femcafe „20 perc őszintén” című műsorában már több sztárral is találkozhattak a nézők, ahogy hazugságvizsgálóra kötve, különböző kérdésekre válaszolnak. Az első évadot követően, pedig rögtön egy igencsak híres színésszel kezdték meg a folytatást. Kraszkó Zita a Femcafe főszerkesztője, Mucsi Zoltánnal beszélgetett egy jóízűt.

Mucsi Zoltán Jászai Mari-díjas színész, egy rendkívül megosztó, de annál inkább szenvedélyes karakter, legalábbis a képernyőn. A szókimondó, olykor végletekig sértő magatartást ugyanakkor csak egy álca, egy eladható imidzs, ami rendkívül bejött a színésznek. Ugyanakkor a való életben egy rendkívül alázatos és gondoskodó férfiról van szó, aki most egy őszinteség próbán bizonyította mindezt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!