Mucsi Zoltán mellett ő tűnik még fel a TV2 új sorozatában - ifaktor
Mucsi Zoltán egy sárga fotelben ül, és virágot tart a kezében

A híres magyar színész, Mucsi Zoltán a TV2 képernyőjén tűnik majd fel, és egyből 2 résszel indít a Pepe című vígjátéksorozat.


Mucsi Zoltán a Pepe című sorozatban tűnik majd fel, amit a TV2 képernyőjén láthatunk majd. Elmondása szerint egy olyan szerepet kapott, ami a való életben, a teljes ellentéte. A címszereplőt, Pepét alakítja, aki egy rendkívül morcos (illik Mucsi szerepeihez), dunaszéphelyi pecsenyézős tulaja.

A másik főszereplő, Simon Kornél, aki Kollár Gábor séfet alakítja. A sorozatban Gábor és Pepe kapcsolata összefonódik, és habár Pepe pökhendi stílussal rendelkezik, mégis szüksége lesz a séf segítségére.

A sorozat április 10-én indul a TV2-n, egyből két résszel. Mucsi így nyilatkozott a sorozatról:

"Nem az a fontos hogy nekem tessék, hanem hogy a nézőknek tetszen, de szerintem ez egy kedves, aranyos sorozat."
"Nem látok semmi hasonlóságot magam és Pepe között. Én egy nagyon kedves, helyes ember vagyok - viccelődött a színész, aki szerint a pecsenyéző tulajdonosa nem mindig kedves és helyes, de a szíve azért a helyén van. - Pepe nagylelkű, de eléggé fafejű és makacs."
"Rengeteg olyan kollégával találkoztam, akivel még nem dolgoztam együtt, és ennek nagyon örültem. A stáb is nagyon jó volt, és a légkör, a hangulat is remek volt, a feszített tempó ellenére."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!