Kik a legjóképűbb műsorvezetők Magyarországon? - ifaktor
Kasza Tibi.
A hazai műsorvezetői paletta igencsak széles skálán mozog, így mindjárt négy népszerű hazai férfit is felsoroltunk, akik esélyesek a legjóképűbb műsorvezető képzeletbeli díjára.


Sebestyén Balázs

Balázsnak több korszakát is megkülönböztethetjük a műsorvezetésben, de a mostani egyértelműen a topformája a legtöbb tekintetben – így kinézetben is.

Till Attila

Tilla az öregedés nagymestere, ugyanis mintha semmit sem öregedne, mióta a képernyőn van, és továbbra is inkább a 30-as évei felé járó úriember érzetét kelti, mintsem az – egyébként valós – ötvenest.

Istenes Bence

Istenes Bence nem egyszer, és nem kétszer szerepelt a bulvár címlapokon a különböző nőügyei miatt, ami bizonyára nem a véletlen műve. Persze Adél oldalán a stabilitást is megtalálta.

Kasza Tibi

Tibinek is voltak hullámvölgyei a kinézetének tekintetében, de ahogy Sebestyén Balázs esetében, úgy nála is elmondhatjuk: most újra topformában van, hiszen rengeteg felesleges kilótól szabadult meg, és letagadhatna 15 évet a korából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!