Na ki tért vissza Instagramra? Bizony, Britney Spears! - ifaktor

Britney Spears elvonulást tartott vőlegényével Sam Asgharival, így még az Instagramtól is megszabadult. Ennek azonban mára vége!


Britney nem régiben úgy döntött, hogy felfüggeszti Instagram-oldalát. Az indok egyszerű volt: akkor kérték meg a kezét és mialatt elvonultak, hogy jobban megünnepeljék a történteket, nem szeretett volna az internet világához csatlakozni.

2 nappal azután, hogy bejelentette, hogy Sam megkérte a kezét, Twitteren jelezte, hogy most elvonulást tart és hagyják békén, de vissza fog térni.

A szünet mindössze 7 napig tartott. A visszavonulásnak egyébként nem csak szerelmi, de inkább megfontolt taktikai okai is voltak, ugyanis a jelenleg zajló tárgyalásain nem biztos, hogy kedvező elbírálásban részesülne, ha olyan félmeztelen képeket látnának róla, mint amiket eddig posztolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!