Nádai Anikó volt a Holdjáró az Álarcos énekesben - ifaktor

Nádai Anikót rejtette a Holdjáró jelmeze az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában.Az Álarcos énekes az utóbbi részekben megkapta azt a kritikát, hogy olyan versenyzőket is kiejtett, akikről fogalmuk sem volt ki az – márpedig a műsor lényege, hogy mindenki elrejtse valódi személyiségét. Így az előző adásban például Szulák Andreára senki sem tippelt.

Ezúttal azonban más volt a helyzet ugyanis Nádai Anikót egy nyomozó legalább megtippelte. Fluor Tomi szerint Erős Antónia, Szandi szerint Barabás Évi, míg Szabó Zsófi szerint kolléganője, Nádai Anikó rejtőzött a Holdjáró maszk alatt. A műsor vasárnap esti adásában – ahol már a Top6-ba jutás volt a tét – a Lovag és a Csacsi, illetve a Holdjáró került a veszélyzónába. A nyomozók végül úgy döntöttek, hogy a Holdjáró leplezze le magát, és a maszk alatt Nádai Anikó rejtőzött.

Anikót és párját, Hajmásy Pétert egyébként az RTL Nyerő Páros című műsorában is láthatjuk majd a képernyőn.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!