Nádai Anikót nem értik a követői - ifaktor
Nádai Anikó eszik
Nádai Anikó és még 5 sztár, akik felvállalják a plasztikai műtétet
Instagram/ @nadai_aniko

Nádai Anikót nem értik a követői

Nádai Anikó újabb tippel látta el, azokat a rajongóit, akik rosszullétre panaszkodnak. Azonban megoldása előtt több követője is értetlenül állt.


Nádai Anikó már igen nagy pocakkal büszkélkedhet kismamaként. A fiatal édesanya azonban legutóbbi Instagram-bejegyzésében kellemetlen panaszairól számolt. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy ilyenkor mi segít neki ezek elmulasztásában.

,,Sziasztok! 🥰 Mióta kisbabát várok nagyon figyelek arra, hogy kizárólag természetes és egészséges dolgokat fogyasszak, éppen ezért semmilyen gyógyszert nem vettem be ezidő alatt. ☺️ Persze azért a várandósság alatt velem is elfordult kellemetlen gyomorégés, vagy esetleg teltségérzet. De szerencsére a SALVUS gyógyvíz megoldást jelent ezeken kívül egyéb gyomorpanaszok kezelésére is, mint például az émelygés, hányinger, puffadás vagy tompa gyomortáji nyomás. 1-2dl segít a panaszok azonnali enyhítésében. Nekem bevált. Ti is hisztek a természetes gyógymódokban?”

-írta Instagram-bejegyzésében Anikó.

Azonban sok követője nem igazán értette, hogy Anikó, hogy képes meginni a népszerű gyógyvizet, hiszen köztudottan rendkívül keserű íze van.

,,Hogy lehet meginni 😩 sose tudtam viszont aki issza annak elismerésem 👏”
,,szörnyű 😅😁 hidegen úgy ahogy iható... nekem sajnos nem segített, de sokaknak segít!”
,,Soha nem tudtam meginni sajnos😔 maradt a citrom vízzel”

-írták a kommentelők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!