Újra kés alá fekszik Nádai Anikó - ifaktor
Nádai Anikó
Nádai Anikó hosszú-hosszú évekig tanakodott, de végül most döntött úgy, hogy plasztikáztatja magát.


Nádai Anikó közel egy éve nagyon komoly nőgyógyászati műtéten esett át, és most újra kés alá fog feküdni. Ez alkalommal viszont – szerencsére – nem egészségügyi, csak esztétikai okok állnak a háttérben.

„Az utolsó kép… Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés, tapasztalatok meghallgatása előzte meg a döntésem, hogy belevágok az orrplasztikába. Abban is biztos voltam, hogy ebben a témában csak és kizárólag @dr.karasz bízom magam. De kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni. Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával… De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni! ;) Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal amit láttam. Persze vannak félelmeim. Nincs visszaút. Vajon tetszeni fog az új külső aki a tükörben visszatekint majd rám? Ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni. A következő pár napban megmutatom mivel jár a műtét, az én tapasztalataimat, és próbálok segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak."

– írta Nádai a Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!