Nyerő páros: Nádai Anikó ezért örül, hogy kiestek a műsorból - ifaktor
Nádai Anikó és Hagyma fehér háttér előtt állnak ölelkezve

Tegnap este láthattuk, hogy a sztár reality műsorból, a Nyerő párosból Nádai Anikónak és kedvesének kellett elsőként távozni a villából. Ekkor még úgy tűnt, Anikó nem örül a dolognak, mára már azonban kifejezetten boldog, hogy elsőként estek ki.


Veszélyzónába került a páros, méghozzá Gusztival és Vivivel, így szimpátia szavazáson dönthették el a többiek, melyik páros maradjon kettejük közül. Végül Anikóék csak egy szavazatot kaptak, így nekik kellett távozniuk.

Anikó Instagram-oldalán számolt be róla, hogy mennyire boldog, hogy ők estek ki elsőként, ugyanis azt a mennyiségű bántást, amit a többi játékos kap a közösségi médiában, kommentek formájában, nem bírná elviselni.

„Minden percét imádtuk a Nyerő párosnak! 💕Persze szívesen játszottunk volna tovább, de utólag már nem bánom, hogy így alakult. Bevallom beleolvastam a kommentekbe mások oldalain… Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják - személyes ismeretség nélkül is - hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, és mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembe nézni a sok rosszindulattal. Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni és úgy gondolom, hogy senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak "Ezt vállaltad!" "Ez ezzel jár!" „Viseld el!"
Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások boxzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem a közösségi oldalakon már mindent szabad… arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem…
Tisztában vagytok a Cyberbullying fogalmával? Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket. El sem tudjátok képzelni, ez mennyire káros mindenkire, az egész társadalomra. Belegázolni más lelkébe, önbecsülésébe, az életébe. Nem fogom ezt szó nélkül hagyni többé és küzdeni fogok ellene minden erőmmel!
Nekünk csak három nap jutott a játékból, a rosszindulatból viszont egy életre elég volt. Én így is büszke vagyok magunkra és jó móka volt. És ami a legfontosabb, hogy a szerelmünk és az egymás iránti bizalmunk töretlen. Úgy szeretjük egymást, hogy arra nincsenek szavak"

- olvasható Nádai Anikó bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!