Nádai Anikó orrplasztikára adta a fejét - ifaktor
Nádai Anikó rózsaszín ágyneműben fekszik fekete toppban

Meglepően támogató és pozitív kommentek fogadták a közösségi médiában Nádai Anikó legújabb bejelentését, miszerint orrplasztikára szánta magát.


Anikó Instagram-bejegyzésében árulta el követőinek, hogy az évek óta fejét foglalkoztató kérdésben végre döntésre jutott és rászánta magát az orrműtétre.

Elmondása szerint gyerekkorában érte egy baleset, amiben az orra nem jól forrt össze neki, ezért mindig is hadilábon állt a testrésze elfogadásával.

Ezúttal úgy döntött nem vár tovább, bele vág és megcsináltatja az orrát, amiben párja, Hagyma is mellette áll és támogatja a műsorvezetőnőt.

„Az utolsó kép…
Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés, tapasztalatok meghallgatása előzte meg a döntésem, hogy belevágok az orrplasztikába.
Abban is biztos voltam, hogy ebben a témában csak és kizárólag @dr.karasz bízom magam.
De kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni.
Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával…
De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni! ;)
Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal amit láttam.
Persze vannak félelmeim. Nincs visszaút. Vajon tetszeni fog az új külső aki a tükörben visszatekint majd rám? Ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni.
A következő pár napban megmutatom mivel jár a műtét, az én tapasztalataimat, és próbálok segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak"

- mesélte követőinek Instagram-oldalán a sztár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!