Nádai Anikó új várandóssága kellemetlen érzéseket generál - ifaktor
Nádai Anikó egy székben ülve nézi a telefonját

Nádai Anikó elmondta, hogy első várandóssága közel sem volt ennyire megterhelő fizikálisan, ennek ellenére nagyon várják a baba érkezését.


Nagyjából három hét múlva Nádai Anikó világra hozza második gyermekét. A műsorvezető eddig egy percet sem pihenhetett, ugyanis a legújabb Házasodna a gazda című műsor házigazdája. A Story Skype-on vette fel Anikóval a kapcsolatot ahol elmondta, nagyon várják közös gyermekük érkezését Hajmási Péterrel.

Kicsit félnek kicsit izgulnak de Anikó elmondta nem szeretnének kapkodni a kiságyat már beszerezték viszont a babakocsival még várnak. Anikó férje nagyon szeretné támogatni feleségét és ha a járványhelyzet engedélyezi, szeretne bent lenni a szülőszobában. Anikó első gyermeke szüleinél is izgatottabb, szinte minden nap megkérdezi mikor érkezik a testvére.

Anikó elmondása szerint 26 éves korában első gyermekével, sokkal fittebbnek érezte magát. Viszont ez a várandósság sokkal megterhelőbb és egyre többször kényelmetlenül érzi magát. Ezeket leszámítva csak egyetlen gondolat kering már csak a fejében, mikor pillanthatja meg a kisbabáját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!