Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmy-t a készülő sorozatban - ifaktor
Nagy Ervin kék kabátban egy autó előtt.
Már forgatják az RTL Klub új, tízrészes sorozatát Zámbó Jimmy életéről, az énekest Nagy Ervin alakítja majd – írja a Blikk.


Az RTL Klub tízrészes produkciójának, A Királynak már javában zajlik a forgatása, a legenda bőrébe pedig hazánk egyik legismertebb színésze bújhat. A Blikk utol is érte Nagy Ervint, aki elárulta, hogy nem volt nagy Zámbó Jimmy rajongó, de hatalmas kihívásnak éli meg, hogy ő játszhatja el Jimmy-t.

„Egyáltalán nem voltam Jimmy-rajongó. A szüleim nem hallgatták őt, nekem pedig a Guns N’ Roses és a Kispál és Borz volt a kedvencem kamaszként. Később, a színházi kultúrában sem volt jelen a popzene, így bár pontosan tudtam, ki Zámbó Jimmy, hogy százezrek rajonganak érte, hogy stadionokat tölt meg a koncertjein, nem szólt otthon a CD-je”

– nyilatkozta Ervin, aki bepillantást nyert Jimmy magánéletébe is, sőt a család biztosította neki „A Király” ruháját is.

„Egy kis kulisszatitkot is elárulok: a családja Jimmy pár ruháját kölcsönadta nekünk. Hidegrázós volt, amikor felpróbáltam, és tökéletesen passzoltak rám a darabok, egy centivel sem volt se nagyobb, se kisebb, mindenhol passzolt. Az egy nagyon meghatározó pillanat volt”

– vallotta be a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!