Vágó István: "Nem kussolok, még Téged is a számra veszlek." - ifaktor
Nagy Feró és Vágó István egy közös képen

Miután Vágó István kétségbe vonta Németh Alajos kinevezését, Feró úgy döntött, nem rejti véka alá a véleményét és velősen küldte el a műsorvezetőt egy melegebb éghajlatra.


Vágó István és Nagy Feró nem mindennapi szócsatájának lehettünk szemtanúi a közösségi oldalaikon, ahol egymásnak esve kommentháborúba kezdtek.

Az eset azt követően történt, hogy a korábbi műsorvezető nem helyeselte Németh Alajos „Lojzi” kinevezését, az Artisjus elnöki posztjára. Ennek pedig publikusan hangot is adott, amit viszont Nagy Feró egy percig nem tűrt, mert szerinte az egyedüli ember, aki ellen fel lehet hozni bármit, az Vágó István. Bukott TV celebnek és semmihez nem értő embernek nevezte őt egy Facebook-posztjában.

Mostanra pedig az ex-műsorvezető is visszavágott és szintén a Facebookon jelezte, hogy márpedig neki is van egy két hozzáfűzni valója a vélt pocskondiázáshoz.

A napnál is világosabb, hogy ez az összekülönbözés még okozhat feszültséget kettejük között. Folytatás egyelőre nincs.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!