Nagy Feró mondhat beszédet Damu Roland temetésén - ifaktor
Nagy Feró.
Damu Roland már érezte a kórházban, hogy nagy a baj, mivel már a temetését is előre megtervezte.


A színész koronavírussal küzdött és december elején saját maga hívott mentőt, ami azonnal kórházba vitte. Ott az intenzív osztályon kezelték a színészt, műtüdő lélegeztette, de Roland életét már nem tudták megmenteni.

A színész Angliában élő unokatestvére, Tóth Zita szerint a haldokló színész azt kérte, hogy a temetésére se testvéreit, se szüleit ne hívják meg. Damu Roland nagyrészt a nagynénjénél, Évánál nőtt fel, a lányával, Zitával ezért nagyon közel állnak egymáshoz – írja az NLC.

„A gyerekkora pokoli volt, sosem kapott elég szeretetet, hatalmas éhség élt benne azért, hogy szeressék, elfogadják. Voltak persze, hibái, az itallal is meggyűlt a baja, de szabadult volna ő is. Volt, hogy sírva hívta az édesanyámat, hogy vigye kórházba, mert belehal az ivásba. Kértük, ne kövesse a szüleit ezen az úton, látta a rossz példát. Újra és újra nekifutott, a halála előtt már tiszta volt, nem ivott, nem dohányzott”

mesélte a Blikknek Zita.

A temetésen csak Damu unokatestvérei és nagynénje fog részt venni, valamint két jó barát, illetve rajtuk kívül - ha elfogadja a meghívást - Nagy Feró, aki beszédet is mondana. A hírek szerint a Beatrice frontembere elfogadja a meghívást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!