Nagy Feró elárulta, hogy mennyit keresett az X-Faktorban - ifaktor
Nagy Feró pöttyös pulcsiban
Nagy Feró volt Osváth Zsolt legutóbbi vendége a YouTube-műsorában, ahol a „Nemzet csótánya” szinte minden kemény kérdést megkapott az utóbbi évekből.


A kommentelők egy része máris elővételezte, hogy ezt az adást biztosan nem fogja megnézni, míg mások azt dicsérik, hogy Osváth Zsolt nem félt belekérdeni minden Feróval kapcsolatos ügybe.

Nagy Feró elárulta, hogy örült a Kossuth-díj megnyerésének és szavaiból azt vettük ki, hogy véleménye szerint ki is érdemelte.

„Én örültem, hogy megkaptam. Általában a hozzászólók javarészének fogalma sincs az én munkásságomról. Maradjunk ennyiben. Volt, aki azt írta, hogy: >>Azért mert írt két nótát?<<, hát nem kettőt írtam.”

– mondta Feró a Kossuth-díját érő kritikákra.

#ZSHOWtime #NAGYFERÓ #1KANAPÉN Szerdán 18:00-kor premier itt a ZSHOWtime Youtube csatornán!INSTA: https://instagram.com/osvvath_zsolt​​​Ha gondolod egy tetsz...

Az énekes szerint valós veszély mellesleg, hogy jogosulatlan személyek mennek be az iskolákba és óvodákba szexuális felvilágosítást tartani gyermekeinknek. Amennyiben erről tudomást szerezne, unokáját legszívesebben kivenné az adott oktatási intézményből.

Osváth Zsolt ezek mellett számos kíméletlen kérdést tett fel, kezdve a potencianövelő reklámtól, politikai szerepvállalásán keresztül, egészen Feró X-Faktorban kapott gázsijáig. Ma kiderül, hogy pontosan milyen válaszokat adott ezekre Nagy Feró!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!