A Nagyfiúk sztárjának házáért készpénzben fizetettek - ifaktor
David Spade a nagyfiúk sztárjaival egy közös selfien

A Nagyfiúk ikonikus filmjének egyik főszereplője 6 milliárd forintért értékesítette házát, amit valaki készpénzben fizetett ki neki.


David Spade egy kevéske összeggel gazdagította vagyonát, ugyanis a Beverly Hillsben található házának mostantól új gazdája lesz. A Nagyfiúk sztárjának sikerült értékesítenie a régóta eladó házát. Ezzel a vétellel pedig egy halom pénzt keresett.

A színész még 2001-ben 4 millió dollárt fizetett ezért a házért, amiben található 4 hálószoba és 7 fürdő. 20 év távlatából pedig nem hozott egy rossz döntést, ugyanis az ingatlan piac extrém növekedését követően, elég jó pénzt kaszálhatott belőle. Egy-két felújítást elvégzett rajta, de ha mindennel együtt 10 millió dollárt költött rá, akkor is 9,5 millió dollárt keresett rajta. Ami egy hosszabb távú befektetés zseniális megtérülése.

A ház a szuper exkluzív Trousdale Estatesen található, Beverly Hillsben. Egy rakat sztár otthona található ezen a környéken. Az új lakó pedig olyan szomszédokat tudhat magának, mint Elton John, Ringo Starr, vagy Charlie Puth. A környék múltja pedig egyenesen csemege, ha valaki azzal szeretne dicsekedni, hogy ott él, ahol Elvis Presley, Ray Charles vagy éppen Nixon elnök élt.

TMZ

A ház 6400 négyzetméter, teniszpályával és minden földi jóval felszerelve. A ház korábbi tulajdonosai pedig nem kisebb nevek, mint Prince, Eddie Murphy, vagy Warren Beatty.

Egyelőre nincs információ arról, hogy ki vásárolta meg az ingatlant, de az biztos, hogy az új tulajdonos készpénzben fizette ki Davidnek az összeget.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!