Naomi Campbell feláldozta a párkeresést modellkarrierjéért - ifaktor
Naomi Campbell fekete melltartóban, nyaklánccal áll fekete háttér előtt, fekete fehér képen

A legendás szupermodell, Naomi Campbell a The Cutnak adott interjúban elmélkedett arról, hogyan kezdődött minden, kikre számíthatott a hosszú út során és milyen áldozatokat kellett hoznia karrierje érdekében.


"Azt mondanám, hogy az áldozat az, hogy tényleg megtaláljam azt a lelki társat, aki megért engem"

- mondta Campbell.

"Tudom, hogy a kapcsolatokban kompromisszumokat kell kötnöm".

Campbell néhány korábbi kapcsolatát már nyilvánosságra hozta, többek között az orosz milliárdossal, Vlagyiszlav Doroninnal, Flavio Briatore olasz üzletemberrel és a brit rapperrel, Skeptával.

A múltat tekintve Campbell elismerte, hogy a '90-es és 2000-es évek óta, amikor gyakran vádolták erőszakkal és hatalommal való visszaéléssel, de azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül.

"Ma már nem okoz gondot, hogy tükörbe nézzek, szembenézzek azzal, aki vagyok, és vállaljam azt, aki voltam. És az biztos, hogy fiatalabb koromban nem mindig jártam a megfelelő úton."

Azt is elárulta, hogy hálás a régi barátságaiért és az édesanyja támogatásáért.

"Nem vagyok egyedül"

- mondta a The Cutnak.

"A szeretteiddel lenni, akik csak minőségi időt szeretnének veled eltölteni. Azt akarom, hogy a barátaim virágozzanak. Meg akarod védeni azokat, akiket szeretsz. És ami a legfontosabb, amikor emberekhez fordulok, és segítségre, megértésre és útmutatásra van szükségem, fontos számomra, hogy ne felejtsem el azt mondani: 'Köszönöm'. Majdnem olyan, mint egy fenyegetés - 'Soha nem tudhatod, mikor lesz szükséged arra az emberre, hogy újra segítsen vagy vezessen téged'."

A modell háláját fejezte ki a fekete közösségnek és a rajongóinak is, akik karrierje kezdete óta támogatták őt.

"Hálás vagyok Istennek, hogy a kultúrám felkarol és megvéd engem. Az emberek támogatnak engem. És megvédenek engem."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!