Naomi Osaka és a LEVI’S közös munkája - ifaktor

Olyan cuccokat készítettek Osakával, ami kicsit elegáns, kicsit teniszes, olyan egyedi.


Naomi Osaka és a LEVI'S egy irtózatosan jó farmer kollekciót dobtak össze, amit a teniszező nővel reklámoztak.

A tenisz-sztár és a ruhagyártó cég kedden jelentette be a kollekciót és az első megjelenéseket augusztus 24-re tervezik.

A LEVI'S és Osaka kollekciójának alap koncepciója, hogy újrahasznosított farmer anyagból készítenek olyan jellegű ruhákat, mint akár egy kimonó, vagy egy testhez simuló ruha. Valamint próbálják ötvözni a sportos és a nőies megjelenést, egy kis japán kultúrával fűszerezve. Elég ütősnek ígérkezik!

„Mindig is szerettem kimonót viselni, mikor gyerek voltam. Az, hogy most ez farmer anyagból készült el, kicsit furcsa és váratlan volt."

mondta Osaka.

Ezen kívül a kollekció tartalmazni fog még rövidnadrágot és hátul kötős női felsőt is. Kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek, egy biztos, a reklám eddig nagyon jó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!