Naomi Osaka 24 évesen, milliárdos villát vásárolt magának - ifaktor
Naomi Osaka egy telefonnal a kezében fotózkodik

Naomi Osaka úgy döntött, hogy 24 évesen, potom 2 milliárd forintnak megfelelő dollárért, ilyen házat vesz Los Angelesben.


Naomi Osaka még csak 24 éves, de már most a teniszek nagyjai között emlegetik. A japán származású teniszező, mostanra rendelkezik annyi vagyonnal, hogy ne okozzon neki gondot, 6,3 millió dollárért egy luxus-ingatlant vásárolni, Los Angeles területén.

A házban 5 hálószoba, 5 fürdőszoba, egy gourmet konyha, játékszoba és média szoba is található. Az összesen 6855 négyzetméternyi alapterületen elfekvő ingatlanhoz, tartozik egy medence, konditerem, kosárlabdapálya és egy teljes méretű, versenyszinten lévő teniszpálya.

TMZ

Naomi a házat a 98 Degrees fiúbanda tagjától, Nick Lacheytől és feleségétől vásárolta meg. Nick egyébként több ingatlannal is rendelkezik, melyeket évekkel ezelőtt vásárolt meg. Ezekre pedig rendkívüli befektetésként gondol, hiszen nem csak Naomi, de korábban Nick Jonas is az ő egyik ingatlanját vásárolta meg.

TMZ

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!