Nasz Dani nyaralása rosszul indult! Az autópályán robbant le a kocsija - ifaktor

Nasz Dani családjával éppen Erdélybe indult, amikor váratlanul az autópályán lerobbantak.


A közkedvelt tartalomgyártő 2014 óta szerepel a nyilvánosság előtt. YouTube csatornájának már több mint 400 ezer követője van, e mellett pedig az Instagramon már 130 ezer rajongót tudhat magáénak.

Dani egyik Instagram-sztorijában családi nyaralását mutatta meg nézőinek. Erdélyt tűzték ki célpontul, de az oda vezető út sajnos nem volt problémamentes, ugyanis az autópálya kellős közepén robbantak le autójukkal.

A fiatal YouTuber és családja kénytelen volt több mint három órát várakozni a leállósávban, mire az autómentő odaért. Végül sikerült átjutniuk a határon. Dani azóta már a csodálatos vajdahunyadi vártól posztolt, amely Mátyás királyunk egyik kedvenc tartózkodási helye volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!