NB1-es szuperrangadó ma este: MOL Fehérvár-FTC - ifaktor
MOL Vidi-FTC rangadó beharangozója.
A MOL Fehérvár FC és az FTC összecsapása immár éve óta a két legerősebb magyar klubcsapat mérkőzését jelenti a hazai futball szerelmesei számára.


A székesfehérvári alakulat az utóbbi egy-két évben nem a legjobban szerepel. 2018-ban még a Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutásért játszottak a görög AEK Athén ellen – és noha elbuktak az Európa Liga főtáblája sem jelentett akkor csalódást.

Azóta nagyot fordult a világ: a Ferencváros ugyanis zsinórban háromszor zárt a bajnokság élén, s szerepelt mindannyiszor valamelyik rangos európai kupában.

A Fehérvár ezalatt elfogyasztott két trénert (Carillo és Márton Gábor – a szerk.), míg jelenleg a korábbi magyar válogatott, Szabics Imre a szakvezető, aki az osztrák válogatott másodedzői posztját hagyta el a Vidiért.

Mindenesetre az továbbra sem megkérdőjelezhető, hogy a két legerősebb magyar csapat fog összecsapni ma este 20:45-kor, habár jelenleg a két gárda között igencsak nagy szakadék húzódik.

Ennek fényében még tegyük hozzá azt is, hogy a MOL Fehérvár előreláthatólag 6-7 kulcsjátékossal nem számolhat, míg a Fradi-keret szinte teljes – ráadásul a zöld-fehérek két nemzetközileg is elismert játékossal erősítettek éppen a napokban...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!