Tibi nem bírta tovább a Survivort: Ő tért vissza a helyére - ifaktor
A Survivor alapjában véve sem könnyű játék senkinek, pláne így van ez, ha valaki úgy érkezik a szigetre, mint Tibi...


Tibi a civil életben vállalkozó és nagy harcosnak tartja magát, de amikor elhatározta, hogy testvére halálának ellenére bejön a játékba, nem gondolta volna, hogy ennyire nehéz lesz mindez számára.

A műsor során rendszeresen sírva fakadt és többször a határán volt annak, hogy nem bírja tovább szigetlakóként, de a végső döfést talán harcostársa, Gábor távozása adta meg, aki cserbenhagyta a szigeten.

Ezután Tibi végül azt a döntést hozta meg, hogy távozik és hazatér idős szüleihez, hogy együtt tudják gyászolni elvesztett testvérét.

Joe miután közölte a törzzsel a hírt, azt is elárulta a Huracannak, hogy érkezik egy régi-új játékos. Ez a versenyző nem más volt, mint Rózsa. Rózsát Zsófi fogadta a legkevésbé kitörő lelkesedéssel, hiszen korábban nem voltak a legjobb barátnők a Yucahuban – hozzá kell tenni a piros csapat többi tagja sem örvendezett, amikor meglátták Rózsát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!