Nem kedvelikTóth Gabi új klipjét, letiltotta a reakciókat - ifaktor
Szeptember elsején premierezett Tóth Gabi legújabb videóklipje, amiből ömlik ránk a magyarság, de úgy tűnik, hogy nem nyerte el mindenki tetszését – szúrta ki a 24.hu.

A YouTube-on a klasszikus like-kal vagy dislike-kal jelezhetjük, hogy az adott produktum elnyerte-e tetszésünket avagy sem. Bár a dislike-ok aránya tényleg csak széles elutasítottság esetén haladja meg a like-okét, de Tóth Gabi új klipje úgy tűnik elérte mindezt.

Valószínűleg túl soknak találta a nemtetszések számát Gabi, ezért – a jelek szerint – egy idő után eltávolította videója alól az eddigi szavazatokat.

Tóth Gabi az utóbbi időben azért is lett pellengére állítva, mert sokak szerint méltatlan, hogy ő lépjen fel a pápa előtt az Eucharisztikus világkongresszuson hazánkban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!