Elképesztő módon állt publikum elé szülését követően Cardi B - ifaktor
Cardi B egy vörös ruhában a párizsi divat héten
Cardi B és Offset második közös gyermekük születését ünnepelték az elmúlt időszakban, most azonban Cardit ismét láthattuk a publikum előtt

.

A rapper a párizsi divat-héten vett részt a Musée des Arts Décoratifsban, ahol megcsodálta „Thierry Mugler: Couturissime" kiállítását. Cardi szokásához híven elképesztő Thierry Mugler ruhát öltött erre az eseményre. Ez a piros, tollas szett vérvörös kövekkel kirakott ruhával és hosszú kesztyűvel, na meg persze a vörös szemöldökkel, valami „az agyamat eldobom" érzést váltotta ki az emberekből.

Ez azonban nem az első eset volt, hogy a rapper Thierry Mugler ruháját viselte. a 2019-es Grammy-díjátadón egy, az 1995-ös őszi kollekciójából kiragadott darabot kapott magára. A mostani ruhája azonban egy darabka a divat történelméből, ugyanis Eva Herzigová ebben lépett fel a kifutóra az 1995-ös párizsi divat-héten.

„Köszönöm @manfredthierrymugler hogy részt vehettem ezen a történelmi estén és megnyithattam a párizsi kiállításodat. Az egyik legkedvencebb kreatív elmém vagy. Évről-évre a kollekcióidtól eldobom az agyamat. Egy igazi géniusz!"

írta Cardi elismerően.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!