Nem szállnak le az emberek Opitz Barbiról videója miatt - ifaktor
Opitz Barbi
Az egykori X-Faktor-versenyzőről egyelőre nem akarnak leszállni a kommentelők.

Az énekesnőről továbbra is rendszeresen kommentelnek rosszindulatúan, méghozzá az exe által kiszivárogtatott intim felvétel miatt.

Néhány hete Opitz Barbi az nlc.hu-nak juttatott el egy közleményt arról, hogy volt barátja közzétett róla privát, intim videókat az interneten, amelyet akkor küldött, amikor még együtt voltak.

Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat. Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket. Én is eszerint cselekszem most. Számomra felfoghatatlan egy ilyen cselekedet, hiszen én senkivel sem tenném meg ugyanezt

– írta akkor Barbi.

Azóta az énekesnő közösségi oldalain rendre felbukkannak azok a kommentek, amelyek intim videójára utalnak, vagy ezzel élcelődnek, de Barbi ezeket inkább rendre figyelmen kívül hagyja.


Ne hagyd ki!