Nem tud elválni Damu Rolandtól volt felesége - ifaktor
Damu Roland
Damu Roland karrierje teljesen megfeneklett, amióta Palácsik Tímea feljelentése után letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Azonban még itt is derengett fény az alagút végén, hiszen a pszichiátriai kezelése alatt ismerkedett meg Edinával, akivel börtönbüntetése alatt összeházasodott, de ez sem ért jó véget...


Szabadulása után is párkapcsolatának botrányaival volt tele a bulvársajtó. 2015. novemberében kiderült, hogy feleségével gyermeket várnak. Közben a nőről kiderült, hogy alkoholproblémákkal küzd. A pár hosszas huzavona után 2016-ban, a gyermek születése után nem sokkal elvált.

Noha négy éve nem is látta, még mindig Damu Roland nevét viseli felesége, Edina, aki anyagi okokból egyelőre nem tudta elindítani a válópert kislánya édesapjával szemben. A nő a Blikknek elárulta, mindent megtesz azért, hogy az ötéves Maja hamarosan hivatalosan is nála élhessen.

A Jóban Rosszban egykori sztárja négy éve egy fillér gyerektartást sem fizet és nem is látogatja a kicsit. Maját Edina testvére, Katalin neveli, aki a kislány kijelölt gyámja lett születése után, mivel édesanyja alkoholproblémákkal küzdött, míg Damut alkalmatlannak ítélte a bíróság.

„A pénz arra kéne, hogy Majának boldog, kiegyensúlyozott gyerekkora lehessen. Hogy olyan dolgokat csinálhasson, mint a többi gyerek. Roland vállalta őt és a gyerektartást is, mégsem segít. Én azonban mindent megteszek, hogy rendezett körülmények között és végre velem élhessen. Ő a legfontosabb, ezért is fáj annyira, hogy van egy apja, aki nem segíti őt."

– nyilatkozta Damuról Edina, majd elárulta, hogy a Damu névtől is megszabadulna már.

„Nem tudtam elindítani a válópert, mert nem volt pénzem az illetékre. Negyvenezer forint lehet, másnak nem sok, ám nekem kétszer is meg kell gondolnom, mire... Maja igényei eddig mindig felülírták a válóper beadását. Pedig nagyon szeretnék végre megszabadulni a Damu névtől és visszakapni a sajátomat."

– magyarázta a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!