Nemazalány soha többé nem akar újra szerető lenni - ifaktor
Szofi és Nemazalány fehér és fekete ruhában ülnek a fűben
Nemazalány és Szofi új dallal készülnek rajongóiknak
Instagram/ @nemazalany

Nemazalány bevallotta, soha többé nem akar újra szerető lenni

Nemazalány és barátnője egyben zenei pályatársa, Sofi is színt vallottak a szerelmi életükről L.L. Junior műsorában. A két fiatal elárulta, hogy bizony voltak már szeretői szerepben az életük során.


L.L. Junior új műsora, a Kimaradás továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Legutóbbi adásának vendége a két fiatal énekesnő, Sofi és Nemazalány volt.

A rapper karrierjükről és szerelmi életükről faggatta a lányokat, akik egy felelsz vagy mersz típusú játékben komoly titkaikról vallottak. A kérdés, amelyet Junior feltett az volt, hogy a két énekesnő jó szeretőnek tartja-e magát.

A feladat szerint, amennyiben nem szeretnének válaszolni a kérdésre, meg kell enniük valamilyen gusztustalan ételt az asztalról. Azonban Nemazalány ez ellen nagyon tiltakozott, úgyhogy inkább bevallotta, hogy bizony volt már olyan kapcsolatban, ahol ő volt a harmadik. Viszont a fiatal énekesnő azt is elmondta, hogy soha többet nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!