A Netflix elképesztő filmgyártásba kezd 2022-ben - ifaktor
Távirányítón a Netflix gomb

Olyan sztárokat és filmeket fogunk látni az elkövetkezendő évben a Netflix kínálatában, amitől a lélegzetünk is eláll majd.


A Netflix most jelentette be, hogy a 2022-es év, teljes mértékben róluk és a saját készítésű filmjeikről fog szólni. Annyi filmet készítenek az idei évben, hogy ha a teljes naptári évet vesszük alapul, akkor minden hétre jut egy film.

Ezen felül pedig nem csak bejelentette, hanem egy acélos promó videót is készített hozzá, amiben olyan sztárokat láthatunk, mint Henry Cavill, Charlize Theron, Ryan Gosling és még sorolhatnánk.

A filmeket pedig Hollywood leghíresebb rendezői készítik majd el. Guillermo del Toro, Rian Johnson, Anthony and Joe Russo, Jean-Pierre Jeunet, Niki Caro, Nora Twomey, Sally El Hosaini, George C. Wolfe, Judd Apatow, Noah Baumbach, Richard Linklater, Kenya Barris, Paul Feig, Tyler Perry, Shawn Levy és Francis Lawrence.

Itt pedig az a korlátozott lista, amit a Netflix közzétett. Tekints bele te is, mi vár ránk 2022-ben a Netflix kínálatában.

February 4: Through My Window (A Través De Mi Ventana)

February 11: Tall Girl 2, Bigbug and Love and Leashes

February 18: Texas Chainsaw Massacre

February 25: Tyler Perry’s A Madea Homecoming

March 2: Against the Ice

March 3: The Weekend Away

March 11: The Adam Project

March 17: Rescued by Ruby

March 18: Windfall and Black Crab

April 15: Choose or Die

April 22: Along for the Ride

April 28: Bubble

May 11: Operation Mincemeat

May 13: Senior Year

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!