Mától nézhető Dwayne Johnson és Reynolds Netflixes filmje - ifaktor
Netflix Különösen veszélyes bűnözők. Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds.

November 12-e péntektől már mindenki megnézheti a Netflix történelmének legdrágább filmjét (a hírek szerint nagyságrendileg 160-200 millió dollárból készülhetett – a szerk.), a magyarul Különösen veszélyes bűnözők címen elérhető akció-vígjátékot.

A Különösen veszélyes bűnözőket Rawson Marshall Thurber író/rendező dirigálta. A rendező eddigi munkái közé tartozik a Családi üzelmek, a Központi hírszerzés és a Felhőkarcoló című film (utóbbi kettőben szintén Dwayne Johnsonnal a főszerepben – a szerk.) is, vagyis a humor és a nagyszabású akció is garantált, ahogy a kritikák nagy része ezt meg is fogalmazta.

„Alapvetően az egész film okosan van összerakva, persze csak ha nem nagyítóval kezdjük el vizsgálni. A Különösen veszélyes bűnözőkben akad egy kis A nemzet aranya-utánérzés, illetve a 30-as évek végén készült Gunga Dint is megidézi. A rendező nagyon ügyesen jön elő újabb és újabb magyarázatokkal, hogy főszereplői hogyan jutnak be és ki szigorúan őrzött létesítményekből, habár a film túl sokat hagyatkozik ezekre az ormótlan magyarázgatásokra (az első néhány perce a legbugyutább, amit eddig ez a műfaj csak látott), de mégis elég pörgős ahhoz, hogy a közönség nagy többsége ne akadjon fel ezeken a történetbeli buktatókon. Ahogyan egy ügyes csaló, ez a film is elrabolja az idődet, de mégis úgy érezheted a végén, hogy ezzel jól jártál."

írták a Variety-nél.

Az új Netflix-filmben Dwayne Johnson egy FBI-ügynököt alakít, akit a világ legjobb nyomkövetőjének tartanak. Egy tolvajpárra vadászik (Gal Gadot és Ryan Reynolds), akik eddigi kalandjaik során csak bajt okoztak. Amikor azonban az FBI profilozó és a bűnözőpáros útjai keresztezik egymást, végül össze kell dolgozniuk a közös ügy érdekében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!