Eddig nézheted meg ezeket a Marvel-sorozatokat a Netflixen - ifaktor
daredevil egy hát tetején tűzijáték a háttérben

Akik szeretik a Netflixet és a Marvelt, nekik sajnos rossz hírrel szolgál a streaming óriás. Most kiadta azon sorozatokat amik márciustól nem lesznek többet nézhetők.


2022. márciustól hivatalosan is kiveszi a Netflix a műsorkínálatából az olyan Marvel-sorozatokat, mint a Daredevil, Jessica Jones, vagy éppen a Punisher.

Sajnálatos módon a Marvel és a Netflix között megszűnt a megállapodás. Ez az esemény két évvel ezelőtt történt, amikor a Disney bejelentkezett a szuperhős univerzum összes filmjéért és sorozatáért. Ennek köszönhetően, egyelőre még nem tudni, hogy a sorozatok átkerülnek-e a Disney saját streaming szolgáltatásának kínálatába, a Disney+-ba. Az viszont biztos, hogy nincs több Marvel a Netflixen.

Ezzel a lépéssel pedig a Marvel fejest ugrott a Disneyvel, hogy a Disney+-ra varázsolják az összes olyan jelentőségteljes sorozatot és filmet, ami a Marvel-univerzum bővítésére szolgál. Ennek függvényében látható lesz az új streamingen a WandaVision, The Falcon, The Winter Soldier, Hawkeye, What if és még megannyi új, vagy jelenleg is készülő sorozat/film.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!