A Netflix legújabb filmje időutazásra invitál - ifaktor
Ryan Reynolds ingben egy kávés csészével a kezében mosolyog a tengerparton

Márciusban érkezik a „The Adam Project” című, Netflix által készített film, amiben nem más a főszereplő, mint Ryan Reynolds.


Ryan Reynolds újra összeállt a világsikerű Free Guy című filmének rendezőjével Shawn Levy-vel, hogy minőségben tálalhassák a következő projektjüket, ami egy sci-fi-és akciófilm keveréke lesz.

A streaming szolgáltató egy videóval közölte, hogy egy érdekességgel érkeznek az első tavaszi hónapra. A film Reynoldsot mutatja be, amint egy időutazás keretein belül az idős énje, visszatér a fiatal énjéhez, hogy segítsen neki megmenteni a földet.

A film főszereplőjét Adam Reedet alakítja majd a Free Guy főszereplője, aki visszatér a 12 éves énjéhez egy légi balesetet követően, hogy egy világmegmentő tervet találjanak ki. Az akciójelentekkel telitűzdelt filmben Adam édesanyját nem más alakítja, mint Jennifer Garner és az édesapját pedig Mark Ruffalo.

A színész elmondta, hogy a humor amit a filmben használ, az egyfajta kivetülése a saját életének néhány területére, ami egyfajta védekező mechanizmusként szolgál.

„Ez egy védekező mechanizmus, ami meggátol és eltérít mindent, hogy bejusson. Természetesen az utazása alatt egyre lentebb kell engednie ezt a pajzsot (Adamnek).”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!