A régi, közkedvelt Power Rangers, újragondolva a Netflixen - ifaktor
Power Rangers

A minden univerzumot összekötő Power Rangers című sorozat most újra gazdára talált, ráadásul a világ egyik legnagyobb streaming szolgáltató cégénél, a Netflixnél.


A Power Rangers imádott sorozata beköszönt a Netflixre. A Hasbro's kiválása a Toeiből és együttműködése az Entertainment One-al, megnyitja az utakat a „Power Rangers Cinematic Universe" felé.

Michael Lombardo az EOne televízió igazgatója elmondta, hogy:

„Mióta összeálltunk Jonathan Entwisle-el, hogy megalkossuk a Power Rangerst, egy komplett világ összehangolásának megközelítésén gondolkodtunk. Ez nem csak EGY sorozat, ez filmek és gyerek-játékok összessége. Egy nagyszerű író társra leltünk benne. A Netflix izgatott, mi izgatottak vagyunk és reméljük, hogy hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk."

A Netflix egyébként már egy ideje partner abban, hogy régi, nosztalgikus sorozatokat keltsenek újra életre, leginkább olyanokat, amik az egész 90-es évek embereire hatással voltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!