Tarol a Netflix - újabb versenyben állított fel rekordot - ifaktor
Netflix logó

Szinte ellenálhatatlan eredményt produkált a Netflix a legtöbbet streamelt tv-sorozatok versenyében.


A 2021-ben legnézettebb TV-sorozatok TOP15-ös listájába nem egyszerű bekerülni. Főleg az amerikaiba, de a Netflix elképesztő számot hozott itt is. A széles palettával rendelkező streaming szolgáltató cég a 15-ös listából 12 helyet szerzett meg magának, valamint grátiszként az első 9 hely csak az övék lett.

A versenyhez csak az Apple TV+-ból, a Disney+-ból és a Huluból tudtak csatlakozni sorozatok, minimális számokban. Meglepetésre sem az HBO Max, sem pedig az Amazon Prime Videonak nem sikerült bejutni a 15-be. Ki ne hallott volna már a Squid Gameről igaz? Azt hinnénk, hogy vígan az első helyen tanyázik, de csalódást kell okoznunk. Van egy sorozat, névlegesen „Lucifer”, mely ezt az elképesztő koreai sorozatot is letaszította a dobogó legfelső fokáról. Az emberi testbe bújt ördög főszereplésével érkezett hatodik, egyben utolsó évad, múlt év végétől látható a Netflixen.

TOP15-ös lista:

1.Lucifer (Netflix)

2.Squid Game (Netflix)

3.Great British Baking Show (Netfix)

4.Virgin River (Netflix)

5.Bridgerton (Netflix)

6.You (Netflix)

7.Cobra Kai (Netflix)

8.The Crown (Netflix)

9.Longmire (Netflix)

10.The Handmaid’s Tale (Hulu)

11.Outer Banks (Netflix)

12.Ted Lasso (Apple TV+)

13.Maid (Netflix)

14.WandaVision (Disney+)

15.The Witcher (Netflix)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!