Ez a sorozat megy most mindennél nagyobbat a Netflixen - ifaktor
Cobra Kai sorozat szereplői.
Mostanra a legsikeresebb sorozatok nagy része a Netflix streamingplatformon debütál és válik népszerűvé. Ezúttal egy már meglévő széria, negyedik évada fut nagy sikerrel.

A Netlfix Cobra Kai című sorozata valósággal berobbant az utóbbi egy hétben (december 31-én jött ki a negyedik évad – a szerk.), és az utóbbi hét nap alapján, messze a legnézettebb sorozat jelenleg, még a szintén nemrég debütáló Vajákot is megelőzi.

A sorozat 2018-ban debütált a Netflixen. A Karate kölyök-filmek folytásaként készült Cobra Kai című sorozatot a YouTube prémium platformjától vásárolta meg a stramingóriás, amely jó döntésnek bizonyult. A harmadik évadot már a Netflix gyártotta és tavaly a kilencedik legnézettebb széria lett az évben.

A sorozat az 1984-ben bemutatott, eredeti film eseményei után 30 évvel játszódik, a főszerepben pedig ismét Ralph Macchio (Daniel LaRusso) és William Zabka (Johnny Lawrence) látható, immár felnőttként. A történet szerint Johnny Lawrence újranyitja hirhedt karate dódzsóját, a Cobra Kai-t. Eközben régi rivalizálása Daniel LaRusso-val ismét előtérbe kerül.

A sorozat alatt folyamatosan hozták vissza az eredeti filmek szereplőit. Ugyan viszonylag egyszerű a sztori, de a remek karaktereknek, humornak és fordulatoknak hála a rajongók imádják.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!