Ez a 3 film érkezik a héten a Netflixre - ifaktor
Netflix
A Netlfix pocsék héten van túl, hiszen tíz év távlatában először fordult elő, hogy nem növekedésről beszélhetünk esetükben, hanem csökkenésről.


A Netflix természetesen nem lassít, így a következő héten is érkeznek az újabb filmek a streamingszolgáltató kínálatába. Az összeállítást a Mafab-oldalán is megtekinthetitek.

Marilyn Monroe rejtélye: A soha nem hallott szalagok

Az egykori szexszimbólum tragikusan korai halálát még napjainkban is ezernyi kérdés övezi. A dokumentumfilm a filmikon Marilyn Monroe halálát övező rejtélyt tárja fel a belső körével készített, korábban még nem hallott interjúk segítségével.

Lea 7 élete 

A Netflix imádja a tinik köré épülő sztorikat, így nem csoda, hogy újra az ifjúsághoz nyúlt ebben az új thrillerben. A címszereplő lány egy nap rábukkan egy harminc évvel korábban eltűnt tini holttestére, ezzel viszont visszarepül 1991-be, a gyilkosság idejébe, amikor is minden reggel egy másik fiatal testében ébred.

A nyúlszamuráj krónikái  

Egy újabb animációs sorozatnak is örülhetünk a héten! Egy fiatal nyúl, aki egy nagy szamurájmester leszármazottja fejébe veszi, hogy ősei nyomdokába lépve kora legnagyobb szamurájává válik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!