A Resident Evil horrorjátékból sorozatot készít a Netflix - ifaktor
Resident Evil filmből egy kutya

Mostanra nem csak a Milla Jovovic nevével fémjelzett Resident Evil című filmeket láthatunk. A Netflix egy izgalmas sorozattal indít nem is olyan sokára.


A Netflix nemrég adta ki a második előzetest legújabb horrorsorozatához, a Resident Evilhez. A műsort a múlt héten mutatták be egy bevezető trailerrel, de most a második előzetes további támpontokat ad ahhoz, hogy a rajongók mit várhatnak ettől az új történettől. Míg az első előzetes egy kicsit homályos volt arról, hogyan válik London zombiapokalipszissá 2036-ban, a legújabb videó most háttérrel szolgál ahhoz, hogy a hírhedt T-vírust tartalmazó Joy nevű antidepresszáns tabletta miként lehet a világ összes csapásának és káoszának oka.

A karakter, Albert Wesker, akit Lance Reddick a The Wire-ből és a John Wick című filmből alakít. Elmondta, hogy a Joy-drog és a T-Virus hogyan tud szörnyeket létrehozni. A gyors vágásokból álló montázs ezután zombikat, óriási lényeket, életükért menekülő embereket és a főszereplőt Jade Weskert mutatja, akit Ella Balinska színésznő alakít. A második előzetes sokkal akciódúsabb az elsőhöz képest, mivel több lövöldözést és robbanást láthatunk itt.


A videojáték-franchise már több platformon is megjelent, beleértve a Netflix legutóbbi anime adaptációját is. A legújabb sorozat első évada nyolc, egyórás epizódból áll majd, július 14-i premierdátummal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!