Neymar Jr: Szerintem ez lesz az utolsó világbajnokságom - ifaktor
Neymar brazil zászlót tart a kezében és oldalra néz

Azon gondolkodik napjaink egyik legnagyobb és legtehetségesebb világsztár futballistája Neymar Jr, hogy a katari VB lesz számára az utolsó.


Egy interjúban a világsztár arról nyilatkozott, hogy a sport hatalmas mentális felkészülést is igényel a fizikai mellett, amit nem biztos, hogy képes továbbra is ilyen szinten hozni.

„Szerintem ez lesz az utolsó világbajnokságom. Azért látom azt, hogy ez lesz az utolsó, mert nem tudom, hogy lesz-e továbbra is erőm fejben arra, hogy folytassam. Mindent megteszek azért, hogy jól süljön el és azt is, hogy az országom nyerjen és ezzel egy gyerekkori álmom valósuljon meg. Remélem képes leszek rá."

mondta Neymar.

Neymar az egyike azon Brazil húzóembereknek, akik képesek olyan energiákat mozgósítani, amivel megkönnyíthetik a brazilok dolgát. Viszont a csapat mind az elő, mind a negyeddöntőben foghíjas volt és Neymar is keményen küzd, hogy beilleszkedhessen és megtalálhassa magát a PSG-ben. Most, hogy volt barcelonai csapattársát, Messit is odavitték, még mindig várunk az első góljára. Az utolsót Május elsején szerezte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!