Ezt éli át Nick Jonas, mióta édesapa lett - ifaktor
Nick Jonas egy interjúban

Nick Jonas és párja, Priyanka Chopra januárban adtak életet első gyermeküknek, aki azóta hatalmas változást hozott a mindennapjaikba.


Nick Jonas és párja Priyanka Chopra, már büszke szülők, ugyan első gyermekük, január óta aranyozza be mindennapjaikat. Az énekes a Variety-nek őszintén elmondta, hogyan változtatta meg az életről való gondolkodását az, hogy édesapa lett, miközben a texasi mészárlásról is kérdezték.

A napokban, Amerikában történt mészárlástól az egész világ hangos. A texasi Robb Általános Iskolában 19 gyermeket és 2 felnőttet lőtt le egy fiatal. Jonas erről nem rég Twitter-posztot is írt, de amikor arról kérdezték, mit érez, csak ennyit felelt:

Most, hogy apa vagyok, minden ilyen sokkal keményebbet üt.
Bárminek a súlya, sokkal nagyobb mint eddig. Szerintem most az, hogy minél inkább a jelenben legyünk és gondoljuk annyit a családunkra amennyit csak lehet, a legfontosabb dolog. De a többi ember történéseire is oda kell figyelnünk. Nagyon hálás vagyok a gyermekemért és azért a csodálatos szemléletért, amit az érkezésével kaptam.
Mint apa, mint nagybácsi, nem tudok nem azokra a gyermekekre gondolni, akiket elveszítettünk. Reménykedem a változásban, hogy valamikor megláthatjuk ennek az egésznek a végét.

Nick Jonas és Priyanka Chopra gyermekének fogantatásakor felléptek komplikációk, így úgy döntöttek, hogy béranyával szeretnék világra hozatni gyermeküket. Ez januárban sikerült, így büszkén jelenthették be az Instagramon is, hogy immáron szülők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!