Nicole Kidman felidézte milyen volt az élet Tom Cruise-zal - ifaktor
Nicole Kidman és Tom Cruise egy eseményen elegáns ruhában egymást ölelik

Nyíltan beszélt Nicole Kidman arról az időszakról, amikor fiatalként összeházasodott a színész világsztárral, Tom Cruise-zal.


Volt olyan idő is, hogy Kidman és Cruise neve közös lapon került említésre. Most pedig Kidman elmondta, hogyan is kezelte őt a média akkoriban.

Amikor arról kérdezték, hogy zavarta-e a média túlbuzgósága, hogy egy ilyen erős „színvonalú" házasságba belement, akkor annyit mondott:

„Fiatal voltam. Talán fel is dobtam a témát?"
„Lehet, hogy néha túlaggódtam, de próbáltam mindig annyira nyitott lenni, amennyire csak lehet. Az életemet is hasonlóképp élem. Néha óvatos vagyok és bántottak is meg, de ugyanakkor jobban előnyben részesítek egy kellemes közeledést, mint egy bumm-bele a közepébe félét."

Ezt követően megemlítette mostani férjét Keith Urbant aki a „Nine Perfect Strangers" sztárja.

„A férjem Keith azt kérdezte mikor találkoztunk, hogy: 'Hogy állsz a szíveddel'? És azonnal azt feleltem, hogy 'Nyitott vagyok'."

Kidman és Cruise 1990 és 2001 között alkottak egy párt és két közös gyermekük is született. A legidősebb Isabella most 28 éves, Connor pedig 26.

A színésznő és jelenlegi férje Urban Keith 2006-ban házasodtak össze, ahonnan Kidmannek szintén két gyermeke született a most 13 éves Rose és a 10 éves Faith Margaret.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!