Nicole Kidman felidézte milyen volt az élet Tom Cruise-zal - ifaktor

Nyíltan beszélt Nicole Kidman arról az időszakról, amikor fiatalként összeházasodott a színész világsztárral, Tom Cruise-zal.


Volt olyan idő is, hogy Kidman és Cruise neve közös lapon került említésre. Most pedig Kidman elmondta, hogyan is kezelte őt a média akkoriban.

Amikor arról kérdezték, hogy zavarta-e a média túlbuzgósága, hogy egy ilyen erős „színvonalú" házasságba belement, akkor annyit mondott:

„Fiatal voltam. Talán fel is dobtam a témát?"
„Lehet, hogy néha túlaggódtam, de próbáltam mindig annyira nyitott lenni, amennyire csak lehet. Az életemet is hasonlóképp élem. Néha óvatos vagyok és bántottak is meg, de ugyanakkor jobban előnyben részesítek egy kellemes közeledést, mint egy bumm-bele a közepébe félét."

Ezt követően megemlítette mostani férjét Keith Urbant aki a „Nine Perfect Strangers" sztárja.

„A férjem Keith azt kérdezte mikor találkoztunk, hogy: 'Hogy állsz a szíveddel'? És azonnal azt feleltem, hogy 'Nyitott vagyok'."

Kidman és Cruise 1990 és 2001 között alkottak egy párt és két közös gyermekük is született. A legidősebb Isabella most 28 éves, Connor pedig 26.

A színésznő és jelenlegi férje Urban Keith 2006-ban házasodtak össze, ahonnan Kidmannek szintén két gyermeke született a most 13 éves Rose és a 10 éves Faith Margaret.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!