Nicole Scherzinger lélegzetelállító meglepetéssel készül - ifaktor
Nicole Scherzinger fekete ruhában

Az Álarcos Énekes című műsorban Nicole Scherzinger megmutatja, hogyan is kell profi módon énekelni.


A Pussycat Dolls frontembere Nicole Scherzinger jelenleg zsűriként tevékenykedik az Álarcos Énekes című műsor amerikai változatában. A következő adásban, pedig elkápráztat mindenkit énektudásával.

A rajongók 6 évada már, hogy könyörögnek a énekesnőnek, hogy eressze ki hangját a színpadon. Ezt most végre Nicole is felvette és úgy döntött, hogy a FOX énekversenyben megmutatja azt, amire mindenki régóta várt. Azt, hogy tud énekelni, nem is akárhogy. Úgy tűnik, hogy egy duettre készül majd, de közel sem volt egyszerű ezt összehozni.

Nicole úgy szeretné, hogy extrán különleges legyen a debütálása, így 3 ruhát is ki kellett válasszon, amiket cserélgetni fog az előadásokon, valamint 3 különböző próbát is össze kellett hívni neki. Kíváncsian várjuk, hogy Nicole milyen ruhákban fog énekelni és leginkább azt szeretnénk megtudni, hogy mit is fog énekelni a világhírű énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!