Nincs több Tinder-Tojás! - ifaktor
grafikus ábrázolás két okostelefonból kinyúló emberről akik egy szívet tartanak a kezükben

Az új személyazonosítási protokoll elérte a magyarországi Tinder platformját is.


Hírek szerint a cég már dolgozik rajta, hogy bevezesse a személyazonosság hitelesítését, mikor valaki a Tinderre fellép. Így szerintük elkerülhetők, kiszűrhetők a kamu profilok, valamint a visszaélés sem lesz többé napi szintű probléma.

Egyelőre ez a funkció választható lesz, ugyanakkor a későbbi intézkedéseket előrevetítve, több mint valószínű, hogy kötelezővé válik majd az önazonosítás.

Mint ahogy azt a Haszon magazin is megírta, a hitelesítéshez bármely nemű személyes okmány felvezetése elegendő lesz. Ezek már keleti országokban 2 éve elérhető biztonsági intézkedések, azonban a pandémia alatt megnövekedett esetszámok és panaszbejelentések okán, úgy döntöttek eljött az idő, hogy Magyarországon is bevezessék.

A cég egyébként az elmúlt hónapokban több biztonsági intézkedést és funkciót is bevezetett már az applikáció használatával, így igyekeznek egyre biztonságosabbá és élvezhetőbbé tenni a Tinder használatát a felhasználók számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!