Nincs többé köztünk a világhírű divattervező Tom Ford férje. - ifaktor
Tom Ford és férje egy közös képen puszit adnak egymásnak

Tom Ford férje, a divat újságíró Richard Buckley 72 éves korában hunyt el.


Richard a napokban távozott el békében és nyugalomban szerető férje Tom és közös gyermekük Jack mellől. Richard hosszú betegség után, természetes halállal távozott az élők sorából. A betegség pontos típusát nem definiálták.

Tom és Richard 35 évig alkottak boldog párt . Richard egy divatbemutatón találkozott Tommal még 1986-ban egy liftben. Tom elmondása alapján szerelem volt első látásra. Ezt követően 2014-ben tettek fogadalmat egymásnak azt követően, hogy legalizálták az azonos neműek közötti házasságot.

TMZ

Tom és Richard 2012-ben egy béranya segítségével „hozták világra" fiukat Jacket. Richard egy rendkívül nagy alak volt a divat világában. Egy divat magazinnál kezdte karrierjét 1979-ben, majd később a „Women's wear daily"-nél és a „Vanity Fair"-nél is dolgozott.

Richard egyébként Binghamtonban született New York államban és mivel katonai család sarja volt, így gyakran utaztak. Később Milánóba és szinte azonnal az újságírói karrierje csúcsán találta magát, amikor az európai szerkesztője lett a „Mirabella" magazinnak 1990-ben. Ugyanebben az időszakában segítő szerkesztője volt az olasz Vogue-nak, míg ezidő alatt Tom a Gucci divat csapatánál dolgozott.

Richard és Tom később közösen Párizsba költöztek, hogy Richard elvállalhassa a „Vogue Hommes International" felelős vezető szerkesztői pozícióját. Ezt a szerepet 6 éven keresztül töltötte be az újságnál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!