Ő lett a Ninja Warrior Hungary győztese - ifaktor
Ninja Warrior
Harmat Chris lett a Ninja Warrior Hungary idei győztese. Sajnos kifutott az időből mire végig ért a pályán, így a "Ninja" címet nem szerezte meg, de a leggyorsabb idővel teljesítette az összes akadályt és ezzel ő lett a győztes.

A világon eddig csupán 19-en voltak képesek végig menni a Ninja Warrior akadálypályáján és ezzel a pénznyeremény mellett kiérdemelték a „Ninja" címet is. A magyar közönség eszméletlenül drukkolt, hogy idén megszülethessen az első magyar ninja.

Azonban sajnos ez a mostani évben sem sikerült. Viszont ettől még győztest hirdettek, aki végig eljutott a versenyben. Harmat Chris lett a Ninja Warrior Hungary győztese. Óriási volt a hangulat a stúdióban, mindenki feszülten figyelte Chris küzdelmeit és szinte egy emberként aggódtak érte. Ketten teljesítették a pálya három szakaszát és utána következett a 20 méteres kötél megmászása, amit mindkettőjüknek sikerült, de Chris jobb idővel végzett.

Till Attila és Szujó Zoltán óriási gratulációval fogadta a győztest. Chris végig ment az egész Ninja Warrior pályán, ami hatalmas teljesítmény. Mindezt csupán egy farmerban, pólóban és sportcipőben. Jutalma pedig tíz millió forint volt. Mi is gratulálunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!