Ezek a sztárok fognak szerepelni a Ninja Warrior Hungary-ben - ifaktor
Győrfi Dani a Ninja Warrior Hungary-ben.
A Ninja Warrior Hungary-ben hétfőtől érkeztek a versenyzők, akik közül a legjobbak a pénteki döntőben fognak megmérkőzni. De! Még a döntő előtt, a mai (csütörtöki) adásban láthatjuk, hogy mire mennek a celebek az embert próbáló akadályokkal!


Csütörtökön lesz látható a VIP különkiadás, amelyben ismert emberek mutatják majd be, mire képesek a Ninja Warrior akadálypályáján.

Ott lesz a Ninja Warrior Hungary VIP adásában Ambrus Attila, Katus Attila, Kerényi Miklós Máté, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Sofron István jégkorongozó és az Exatlon Hungary bajnokai közül többen is.

Megpróbálja leküzdeni az akadályokat Molnár Andrea a Dancing with the Stars zsűritagja, valamint az első évad győztese, Hegyes Berci is; de pályára lép Győrfi Dániel, Szabó Ádám, Vásáry André, Szegedi Ferenc „Fecsó", sőt a Ninja Warrior Hungary online riportere, Budavári Fülöp is.

Ambrus Attila egy bejegyzést is írt az Instagram-oldalán a megmérettetésről, amelyben mi is nagyon kíváncsian várjuk, hogyan fog szerepelni.

„Csütörtökön egy újabb oldalamról láthattok, majd a Ninja Warriorban."

– írta a Viszkis.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!