A „No Time To Die” világ szerte rekordokat dönt - ifaktor

Csak a premier napján a "No Time To Die" 6,3 millió dollár bevételt hozott! Ellenben a Spectre 5,3 milliójával, ami a 2015-ös premier estére értendő. Így azért nem is olyan rossz!


Az MGM és EON Productions közös remekműve a legújabb „James Bond: No Time To Die", Észak-Amerikában 6,3 millió dollárral zárta a premier vetítés napját. Ezek a számok pedig teljességgel azt mutatják, hogy minden James Bond-film közül, messze ez hozta eddig a legtöbb bevételt.

Eddig a rekordtartó a franchiseban a „Spectre" volt az 5,3 millió dollárral, majd a „Skyfall" követte őket 4,6-tal 2012-ből. Az országon belül a „Skyfall" érte el a legtöbb bevételt eddig ha egy komplett nyitó hétvégét nézünk 88 millió dollárral. Őt követte a „Spectre" 77 millióval és a mostani „No Time To Die", pedig már 121-nél jár.

A „No Time To Die" Daniel Craig ötödik és egyben utolsó James Bond szereplése.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!